Vive y deja vivir

Vive y deja vivir
El Mundo mi hogar.

dimarts, 10 de gener del 2012

Bon Any 2012.



Bon Any 2012.

Hola a tots. En principi el que realment toca fer és desitjar-vos a tots que tingueu un any millor que el passat 2011.

Per les dates que ens trobem voldria de tot cor que els bons dels Reis Mags no hagin portat carbó per a ningú, tot i que estic convençut, que moltes persones amb responsabilitat política i econòmica no es mereixen una altra cosa que carbó.

Sembla que aquest any 2012 tingui bones connotacions perquè sigui un any millor del que ens pronostiquen els experts tertulians que donen la seva opinió en els mitjans de comunicació molt gratuïtament i l'únic que fan és que les persones que les escolten tinguin més depressió i més decaïment per seguir lluitant contra la crisi establerta per alguns, la qual paguem només aquells que tenim nòmina, o bé que estem controlats per poders públics i econòmics.

Sent realista, estic segur que per desgràcia hi haurà persones que aquest nou any els anirà pitjor que el passat, però això no treu que tots posem de la nostra part perquè siguin les menys possibles.

Aquesta paraula tots, com tantes altres, esforç, solidaritat, etc. per a moltes persones no està dins del seu vocabulari i l'únic que fan és exprimir-nos més encara perquè el poc que alguns persones encara puguem tenir, estan mirant com ens ho poden treure, això si, per seguir donant-les-hi aquells que ens estan extorsionant.

Penso que ha arribat el moment de dir prou, ja n'hi ha prou de tantes mentides, d'amagar la lletra petita aquelles persones que han confiat en altres perquè siguin guardians dels seus estalvis, aquelles persones que han dipositat un vot perquè alguna cosa pugui canviar a millor i no a pitjor, ja n'hi ha prou de passar-se les culpes a governs anteriors, a juntes directives d'altres entitats, quant aquestes s'han agafat "infraganti" acollint-se a una part de l'escrit però deixant de banda la ètica de la seva professió

Ja n'hi ha prou que tot s'hagi de pagar apujant els impostos i no es persegueixi el frau, els lladres de guant blanc i amb títols. Totes aquestes persones que ben segur alguna tenim en ment no són més que paràsits que viuen dels altres sense cap esforç ni risc econòmic.

També per a aquests hem de saber dir, ja n'hi ha prou, que potser per a ells la justícia es aplicada o interpretada de diferent manera que per els altres? o potser és perquè la justícia tot i ser cega, vol veure els diners per avançat, sense tenir en compte aquella quantitat que s'ha sostret.

Bé!. Jo tampoc vull ser catastròfic encara que la realitat sigui dura, se que serà un any dur per a tots aquells que estem treballant honradament perquè el nostre país tiri endavant encara que aquesta no serà la primera vegada que això succeeix, companys, ja s’ha fet altres vagades. Aquest serà millor perquè aquest any es de traspàs, a més és cap i cua i parell, per això no pot ser dolent, és per això que us desitjo, salut, diners, amor i justícia.

Jordi Coch.