Vive y deja vivir

Vive y deja vivir
El Mundo mi hogar.

dijous, 20 de setembre del 2012

Cubelles- El dia desprès.


El dia següent del Ple de Cubelles, escoltes, i llegeixes  comentaris per a tots els gustos, però tots, amb crítiques de poca cintura i honestedat política, dedicats als regidors que composen el govern, ICV+UC+PPC.

No serà aquest escrit el que dirà el que ha de fer el govern de l'Ajuntament de Cubelles, ni el que ha de fer Unitat Cubellenca, Reagrupament, al desmarcar-se en un tema tan important com a soci de govern, en no aprovar uns pressupostos i la plantilla municipal, però si que vull posar uns accents en com hauria d'actuar un alcalde, en aquest cas, Alcaldessa Mònica Miquel.

Posaré un exemple: De vagades, hem sentit moltes beus dient que, si no s’aprova el pressupost s’han de convocar eleccions anticipades, es evident que vist en aquest símil estic parlant del Parlament de Catalunya, però si que això demostra que es un fet greu en un govern. Si en aquest cas el traslladem a una administració pública com és un Ajuntament penso que la gravetat es la mateixa, ates que no pots desenvolupar l’exercici, encara que aquests pressupostos  siguin prorrogats, com es al nostre municipi de Cubelles.

Dit això, crec que només es poden fer tres coses, si en aquest cas es vol dignificar la política, Que expulsi UC del govern, o be, l’Alcaldessa a de  presentar la dimissió, i l’ultima, com a mal menor l’alcaldessa s’ha de sotmetre a una moció de confiança, ara be, si el que es vol és fer la política de l’estruç  amagant el cap sota l’ala, doncs no cal tocar res, i qui dia passa any empeny, i que cada mes caiguin les virolles. O no.

Honestament  crec que l’Alcaldessa maura fitxa, si decideix no fe res,  com si en el Ple Ordinari del dia 18 de setembre no hagués passat res, feria un flac favor a la política ben entesa,i  seria lo pitjor que podria fer.

No bull acabà sense fer-li un retret a l’Alcaldessa, posar-se com únic objectiu, una aprovació de catalogació de llocs de treball del personal de l’Ajuntament, pel sol fet que be des del 1999 és ser molt egoista, això ja cau molt lluny, no vulgui penjar-se medalles de guerres passades, encara que actualment estiguin vigents.

Coneixen a la persona i a la política, no ha estat bona idea que la interlocutora, responsable de l’àrea, i Alcaldessa hagi recaigut a la mateixa persona, així ha acabat tot plegat, i portar-ho a Ple ha estat una gran equivocació,.

Sra. Alcaldessa, actuar només amb objectius egoistes, es mostrar-se molt prepotent, davant del Ple, del poble, i dels treballadors, però be, crec que no descobreixo res de la persona, que molts no sàpiguen.