Vive y deja vivir

Vive y deja vivir
El Mundo mi hogar.

divendres, 15 de novembre del 2013

La sandàlia del Diputat.


Ni els més entesos en campanyes electorals, ni tampoc els millors guionistes en espots publicitaris podrien haver previst un rendiment tan aclaparant mediàtic de tots els mitjans com el que ha tingut aquesta setmana el Diputat David Fernández de la CUP

Encara que he de dir que al 90% da les critiques han estat contra l’acció que va fer d’ensenyar-li una sandàlia en la compareixença de la comissió d’investigació de la desaparició de les caixes d’estalvi de Catalunya al ex Ministre Rodrigo Rato.

La majoria sabem que significa en algun país llança una sabata ha una altre persona, però no ens enganyem, ho varem saber més si cal, amb aquell episodi de la visita del president Bush al Islam, la diferencia està, que aquell periodista l’hi va llança la sabata, en David Fernández no. Tot i que estic convençut de que en el Sr. Rato l’hi varen venir les imatges en el acte, d’aquell episodi del president Bush. Dintre del desconcert el ex banquer no sabia si el projectil convertit en sabata arribaria el seu destí o no.
                                                                                                                                                      
Aclarit aquest punt, vull donar-li al meu suport al Diputat per fer, i dir al que moltísim gent diu i pensa de tots aquests manipuladors de guant blanc, que desprès de tot el que han fet encara van per el carrer burlant-se de tots nosaltres. També es molt vergonyós per aquells representa’ns de ciutadans de Catalunya en el Parlament  del seu partit, el PP, que només els hi mancava posar-li una catifa vermella a l’entrada. I les preguntes del PPC? Estaven preparades per que el personatge en qüestió es pugues lluir en la resposta.

Pel que fa aquells dirigents politics dels diferents grups que l’han posat a parir per la seva actuació en la comissió, han de pensar que; per que ells no tinguin prou coratge per fer i dir el que pensa tothom no estan ni tenen el dret moral per criticar el Diputat de la CUP, i saben perquè? Per que tots pensen en clau de partit mai fan res pensant amb les persones, i depenent de l’opinió pública, així ballen. En canvi en David Fernández avui, només es deu el seu capital polític que l’hi han donat els seus votants al Parlament de Catalunya..

Posaré un exemple: desconec quantes legislatures fa que la CUP te representa’ns en el Ajuntament de Reus, però estic segur que, menys que altres partits majoritaris, doncs ha tingut que ser la CUP juntament amb AraReus, la qui posés la denuncia per el cas INNOVA, en que han estat imputats els 14 regidors de l'anterior govern de Reus. Aquest cas em fa pensar fa uns anys en el municipi de Cubelles, en que també varen anar a declarar en el jutjat tot el govern de l’Entesa per un tema d’urbanisme, però esta vist que per solucionar les coses tens que governar, i un cop dintre s’ha de tenir voluntat política per fer la neteja que sigui necessària. I per fer això no tothom està disposat arremangar-se, millor callà. Així anem. 

En aquest cas de Reus del cas Innova, també estan imputats per presumpta estafa i malversació de fons públics l'exdirector de l'Institut Català de la Salut (ICS) i d'Innova Josep Prat, i l'exdirector del Cat Salut Carles Manté, exresponsable de Shirota.

Ja per finalitzar, crec sense por a equivocar-me que som moltes les persones que recolzen la actitud del Diputat de la CUP David Fernández, el que passa es que només uns quans tenen un bon altaveu als mitjans, que son els que han estat crítics, però no per cridar més tenen més raó. Som molts els que creiem que si totes les persones actuessin mes honestament tindríem molts menys gansters i mes presons que mantenir. Però be! Qui fa les lleis les fa per protegir-se  de ell mateix, i de pas per amansi al poble.

Novembre 2013.
J.Coch