Vive y deja vivir

Vive y deja vivir
El Mundo mi hogar.

diumenge, 2 de novembre del 2008

Qui te la culpa de les males gestions politiques?


És evident que en la legislatura 2003-2007 entre PSC i EPC-FIC alguna cosa va passa perquè avui mirin de donar-se les culpes mútuament amb escrits al Diari de Vilanova entre el ex alcalde Sr. Marcilles i la ex regidora d’urbanisme, avui alcaldessa de Cubelles Sr, Lluïsa Romero.

Però, jo hem pregunto, que sabrà el ciutadà d’aquestes acusacions entre aquets dos partits?, res ni sabrem qui son aquelles fills del poble que no han pagat mai el seus impostos, tot i que ens ho podem imaginar, tampoc sabrem quina ha estat la informació que va ocultar el PSC, ni sabrem quin constructor era el que volia fer un negoci rodó al fer habitatges en terrenys municipals, això si negoci a càrrec del nostre municipi, com sempre, ates que la suma que donava era el equivalent el cost del pont sobre el riu Foix. Mes de un milió d’euros.

El que si crec que el poble de Cubelles sap, es que les veritats de molts dels desgavells voluntaris disfressats de legals, i permesos per el grup de l’Entesa no s’ha sabran mai.

Però, jo en torno a fer un cop més una pregunta, no son igual culpables aquells que han governat amb coalició per fer majories amb aquell qui ha tingut el poder durant mes de vint-i-cinc anys? Personalment penso que si que son culpables igual per no denunciar allò que entre ells ara s’estan criticant i que en silencis s’ha tapat.

J.Coch.