Vive y deja vivir

Vive y deja vivir
El Mundo mi hogar.

dijous, 18 de desembre del 2008

ELS PLENS DE CUBELLES.


Porque no te callas!!!.
Últimament els Plens de l’Ajuntament de Cubelles s’han convertit en un mal rotllo, passat, vergonyós, i poc resolutiu pel que fa els temes que de debò preocupant els ciutadans i ciutadanes de Cubelles.
Penso que ja tindrien que haver passat les trifulgues entre regidors que no son més que disputes personals i no un debat de propostes, idees per millorar, des de l’oposició, aquells punts que el govern vol portar aprovació al Ple.

Es evident que no és al mateix està al govern que a la oposició, com tampoc el grau de responsabilitat, però el que de debò ratlla al límit de la incomprensió política i la amnèsia del grup d’Entesa per Cubelles FIC, i concretament de la seva representant. Com espot tenir un rostre tan dur, o be tenir tan poca memòria històrica per part d’aquesta Senyora, que en un any i mig de regidora no es responsabilitza dels mes de 25 anys de desgoverns d’Entesa?.

El que més et treu de polleguera son els seus discursos i les argumentacions de la representant de l’Entesa per Cubelles, llença les coses con si ella no tingues res a beure de totes aquelles politiques del seu grup, que ella representa, que durant més de 25 anys han estat dirigides a sectors concrets i a persones concretes. L’Entesa per Cubelles mai ha governat per tot un poble.

Soc regidor a l’oposició tot i haver guanyat les eleccions municipals, i si no fos que semblaria que dones suport al govern jo mateix entraria a discutir-li aquesta Senyora el que el seu grup polític ha fet per Cubelles.

N’obsta’n, si que bull recordar-li e la representant d’Entesa i en al seu grup en particular, que gracies a la seva gestió Cubelles tardarà dècades a sortir del forat d’endeutament econòmic per afavorir a promotors, constructors, amics, parents, etc.

Exposaré alguns dels temes que ara els ciutadans i ciutadanes de Cubelles tenim que fer-hi front econòmicament i problemàticament, el igual que aquells que en un futur hi vinguin a viure.

Quans diners s’han perdonat en impostos, taxes, arbitris etc.., i de rebuts no portats al cobro per part del regidor d’hisenda, i d’aquelles rebuts que mai s’han reclamat duran més de 25 anys per part del govern d’Entesa?. El nou organisme de la Diputació, només podrà reclamà els de quatre anys últims. I encara volien prorrogar el contracte a l’empresa privada recaptatòria del Sr. Molina en quinze anys més. Vergonyós, i quin rostre els dels proposants, entre ells CIU.

Quan diners poden sumar aquelles obres inacabades de sectors que s’han urbanitzat i que s’han recepcionant sense estar acabades?, incalculable, ates que estem parlant d’obres que les tenim que fer ara, i això comportà una substancial increment de preu, i que promotors, constructors s’han estalviat, i amb l’agreujant que no han abaratit l’obre, si no que algun testaferro del propi govern a engruixint la seva conta d’estalvi.

Les obres inacabades comporten mes diners. El poble ha de saber que esta pagant obres que governs d’Entesa per Cubelles ho han permès com ara: el Pont del Riu Foix, voreres de sectors de serveis IES, camp de futbol, Passeig Fluvial, zones verdes, encara estem pagant una recuperació de la discoteca tot i sen del poble, claveguerams sense fer, alguns insuficients, i altres il·legals al no complir amb la seva separació d’aigües Pluvials de les fecals, inundacions de sectors, etc...

Senyora representat d’Entesa per Cubelles – FIC, no actuí vostè com si vingués del planeta Mart, sàpiga que ames de fer el ridícul, causa irritació en als regidors que des de sempre hem volgut el millor per Cubelles, els seus antecessors no son defensables en cap de les accions polítiques que han fet el llarg de mes de 25 anys, ens han deixat tota la merda per els que en els plens de debò discutim coses per millorar Cubelles. Senyora si ha de seguir en la línea que ho fa algú l’hi dirà; porque no te callas!!!!., si ho fa l’hi asseguro que els Plens seran mes profitosos pel poble i menys passats per els regidors.
J. Coch.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies a escrits com aquests es demostra el grau de incultura de les persones. Esperem que no tots els regidors siguin tan ineptes.

Això ha estat un dels seus propòsits pel 2009?

Sembla que estigui buscan la manera de presentar la seva dimissió. Suposo que deu ser millor quedar de poca vergonya i incult en un blog que en un Ple.

Baixi dels núvols Sr. Coch que això no es Salsa Rosa.

Anònim ha dit...

Sr. anònim vostè tindria que demostrar la seva transparència donant la cara com ha fet el Sr. Coch. amb aquesta apreciació que l’hi faig vostè mateix ja es desqualifica
Si els dames regidors son ineptes o no, digui’m vostè quans en coneix que hagin escrit alguna cosa públicament? , es poden contà amb els dits d’una ma.
Si el Sr. Coch busca o no la seva dimissió?, suposo que ja sap que l’acte es personal per tan la seva pròpia dimissió crec que no la pot presentà mai, en tot cas serà la renuncia.
De poques vergonyes ni han a tot arreu i mes en aquelles persones que no l`han coneguda mai, aprofitant-se de la gent en benefici propi de la confiança dels demes, ell no es així i ho ha demostrat el llar de la seva vida política, cosa que mols no ho poden dir el mateix
estic d’acord que això no és salsa rosa, però si que alguns han cregut duran mols anys que Cubelles era Marvella Citi, i ara cels hi te que fer passa contes responent davant del poble temps al temps.