Vive y deja vivir

Vive y deja vivir
El Mundo mi hogar.

dimecres, 9 de juny del 2010

Jordi Coch discrepa amb Mònica Miquel i passa al grup mixt

En el proper ple, el regidor continuarà la seva tasca de càrrec electe a l'oposició però desvinculat d'ICV de Cubelles
El fins ara regidor d'Iniciativa per Catalunya Verds de l'Ajuntament de Cubelles, Jordi Coch, ha decidit passar al grup mixt sortint d'ICV però sense deixar d'estar com adherit al partit a nivell nacional. Coch ha assegurat que és per motius familiars que no l'han deixat estar al cent per cent en les tasques assignades, com ell voldria.
Tot i així, també s'ha mostrat crític i ha discrepat amb la gestió actual que la cap de llista, Mònica Miquel, fa del grup. A més, ha considerat que les primàries que es van celebrar a l'abril van ser "poc transparents". Ha lamentat que s'hagin fet amb "tan poc temps de comunicació als adherits" i ha trobat a faltar "debats en el sí del grup", com ara "com afrontar les properes eleccions". Coch no entén aquesta "pressa" ni que es prengui aquesta decisió tan "personal" i de "petit comitè", alhora que ha deixat clar que ell no es volia presentar per a cap de llista.
També ha manifestat que s'ha sentit "marginat" en aquest sentit. Coch ha decidit continuar el que queda de legislatura com a regidor per a acabar la feina que va començar i pel "compromís amb els ciutadans" que el van votar. La motivació més important és el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal –tasca principal assignada dins d'ICV-, que encara confia en que es pot aprovar.
El regidor també ha assegurat que "demanarà explicacions" si en les properes eleccions Iniciativa no aconsegueix els mateixos resultats que en les passades, bàsicament ha dit, per no valorar la "substitució de la cap de llista". Jordi Coch no es planteja de moment la possibilitat d'entrar al govern en el proper any formant part del grup mixt. Coch té 61 anys i porta quinze com a regidor a l'Ajuntament cubellenc.
Ha creat el Grup Independent 19 per defensar el comerç local i posteriorment ha estat vuit anys com a regidor del PSC i els últims set com a càrrec electe a Iniciativa per Catalunya Verds. Sembla ser que aquest any serà l'últim en la política, ja que ha vist complerts "gran part dels seus objectius inicials". Jordi Coch ha assegurat que no es presentarà a les eleccions del 2011, quan finalitzarà la seva vida política. Després de formar part de tres partits diferents, en dos d'ells al peu del canó durant quatre legislatures, Coch acabarà desvinculat de qualsevol color: al grup mixt.