Vive y deja vivir

Vive y deja vivir
El Mundo mi hogar.

dijous, 24 de novembre del 2011

El mutisme d’un ex regidor d’hisenda.



Sr. Grau, amb tots els meus respectes.

Des de que hem començat aquesta legislatura, tant les autonòmiques com les municipals, no puc més que mirar aquells partits que han quedat a l’oposició els quals no han pogut superar la derrota i no cal dir alguns dels seus caps de llista que han fugit corrents menyspreant una credencial atorgada democràticament per sufragi universal, sigui de conseller i/o de regidor.

Una menció especial mereix el ex President de la Generalitat de Catalunya el Sr, Pepe Montilla, va ser el primer del PSC en abandonar el vaixell quan va veure que no podia reeditar el tripartit. Això tenia que fer-ho avanç de presentar-se com ha candidat, i no fer el ridícul d’aquesta manera. Desprès a les municipals l’hi ha seguit altres caps de llista. No amb negareu que sortir corrents de la manera que ho han fet vostès és posar en evidencia del perquè, realment volien les sigles del seu partit.

Tan mateix existeixen altres que si que han agafat la credencial de regidors i que son regidors ates que han jurat el seu càrrec i continuant actius, però ho fan amb tot el seu anonimat, mirant de amagar-se quan el govern de torn fa un acte públic per donar els comptes del Ajuntament, del que ha estat vostè al govern com ha regidor d’hisenda.

Quan vostè no surt ha rebatre res quan el seu grup diu que, el que diu el govern actual pel que fa els números, es mentida, l’hi treu credibilitat a l’afer quan altres companys seus ho defensen, i el que fa més mala espina, es que els seus dos articles que ha publicat a la premsa, fan referència a personatges del mon de la cultura i signe com a periodista. Està en el seu dret, i la realitat es que és periodista, però no amb negareu que amb la merda que l’hi tiren ha sobre, que el responsabilitzen d’haver-se gastat els diners de dos pressupostos i de polir-se el romanent de tresoreria i a sobre endeutar-se, i a totes aquestes acusacions, calli i faci articles de cultura, tot plegat és molt, molt estrany.

Sr. Grau ex regidor d’hisenda de les dues legislatures passades, no creu que amb la seva actitud passivà no ajuda massa al seu propi grup?. No bull ser jo el que l’hi digui com ha de actuar amb vers la manera de com fer política, i menys quan potser respongui ha una estratègia personal i/o del seu propi grup.

Però cregui’m vostè quan l’hi dic que, persones properes el seu grup no els hi agrada la seva actitud, no els hi agrada la política passiva que actualment fa des de que està a l’oposició, pensi que no nia prou de fer un gran discurs en una sessió de Ple i menys quan els que els han deixat a l’oposició fan un ple cada tres mesos. Per cert Senyors del govern de Cubelles, ex companys de partit, que s’han ha fet d’aquells discursos fen menció a la democràcia, la transparència, la participació? i no se que mes, com la majoria de les coses que diuen, tot de boca en fora. Ara que segur que direu que no és culpa vostre que la culpa és dels altres. Cubelles ha tornat als temps dels cacics.

Des de un temps en sa, tinc molt de temps per pensar i he arribat ha una conclusió sobre l’actitud del ex regidor d’hisenda Sr. Grau; o be vostè a traspassat la responsabilitat al Sr. Ezija, o be es reserva per encapçalar la llista de les pròximes eleccions municipals i no bol cremar-se, ho pot ser les dues coses.

Sigui el que sigui, he de respectar la seva decisió, encara que no m’agradi, faltaria més, però estarà amb mi, que no es de rebut que vostè hagi estat regidors d’hisenda de l’Ajuntament de Cubelles durant dues legislatures i no defensi el nom del seu partit, ni la tasca que ha fet, no dient res quan l’acusen, es com admetre que els dames tenen raó. Sr. Grau, la tenen?.
Ho sento però algú ho tenia que dir.

Novembre 2011.